Start direct met lessen bij autorijschool Startax!

Informeel en kleinschalig

Jarenlange ervaring

Ook in avonduren en op zaterdag

Autorijschool Startax in Gouda

Rijbewijs B halen of juist meer rijervaring opdoen? Startax B.V. is een familiebedrijf en al 65 jaar actief als autorijschool. Onze rijlessen zijn efficiënt en examengericht, maar ook informeel. We doen ons uiterste best om u op uw gemak te stellen. Met onze vakkundige instructeur aan uw zijde worden alle stappen in uw tempo doorlopen - binnenwegen, snelweg, parkeren en uiteindelijk het rijexamen.

Ook uw rijbewijs halen?

Wilt u ook afrijden bij autorijschool Startax in Gouda? Neem dan snel contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Lessen vanaf 16,5 jaar

Eindelijk is het zover, oud genoeg om te lessen! Rijles kan al vanaf 16,5 jaar oud en op 17-jarige leeftijd is het mogelijk om het rijexamen af te nemen. Met onze ervaren rijinstructeur aan uw zijde wordt u in uw eigen tempo klaargestoomd voor het rijexamen.

Theorielessen

Hulp nodig met het theorie-examen? Samen met een rijschool uit Waddinxveen verzorgen wij iedere dinsdagavond van 19:30 tot 21:00 uur theorielessen. De kosten zijn € 10,- per les. De lessen worden in Waddinxveen gegeven, wij verzorgen het vervoer naar deze leslocatie.

Rijangst?

Bent u bang om de weg op te gaan, maar heeft u wel uw rijbewijs? Wij helpen u graag van deze onzekerheid af, zodat u weer met een zeker gevoel de weg op kunt. Bepaal zelf hoeveel lessen u nodig heeft. Bij Startax B.V. hoeft u geen pakket af te nemen, maar betaalt u per les.

Tarieven van rijlessen

Een rijles bij Startax B.V. kost € 47,- per 60 minuten. Voor het eerste examen betaalt u € 215,-. Dit is inclusief de huur van de lesauto tijdens het examen, een les van een half uur voorafgaand aan het examen en het aanvragen van het examen. De eerste keer niet geslaagd? De kosten van herexamen zijn ook € 215,-. Ook hierbij zijn de huur van de lesauto, een half uur les van tevoren en de aanvraag van het examen inbegrepen.

Neem contact op met Startax B.V.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op voor meer informatie.

*Verplicht